Lessen weer van start op maandag 17 augustus

Beste Budoka beste SJOKKERS,

De zomervakantie zit er op. Het zijn merkwaardige weken geweest. Vanaf maandag gaan we de lessen weer volgens het reguliere rooster draaien. Kijk even op www.sjok.nl.

Om jullie goed op de hoogte te houden, gebruiken we voor Aikido, Karate, Ryushin shouchi ryu,  Niten ichi ryu en de jeugd lessen WhatsApp.  Als je niet in de groepsapp zit geef dat even door aan de docent. Het buiten trainen is prima bevallen. Mochten we buiten trainen dan word dat via de app de dag van te voren aangekondigd.  Ik denk dat iedereen wel begrijpt dat de coronacrisis nog niet tot het verleden behoort. Voor Ryushin shouchi ryu en Niten ichi ryu is het geen probleem om ons aan de 1.5 meter maatregel te houden, voor aikido en karate ligt dit iets ingewikkelder. Om toch zo veilig mogelijk te werken wil ik jullie op het hart drukken om de volgende regels na te leven.

  • Jeugd word aangekleed bij de voordeur afgeleverd en afgehaald. Geen ouders in de zaal of in de kantine.
  • Ben je verkouden of voel je je niet fit dan blijf je thuis. Laat je testen.
  • Test je positief meld dat dan bij ons zodat we gepaste maatregelen kunnen nemen.
  • Voor en na de training je handen wassen.
  • Kleding is gewassen en schoon. Dit werd natuurlijk altijd al van je verwacht.

De dojo heeft een industrieel ventilatie systeem, hier gaan we gebruik van maken. Het apparaat word nagekeken en in gebruik gesteld. We volgen de richtlijnen van het RIVM. Via de organisaties waar we bij zijn aangesloten, JBN, IOGKF, worden we steeds op de hoogte gehouden.

Heb je vragen dan kun je bij mij terecht via info@sjok.nl of in de dojo.

Chris de Jongh, Dojocho / Voorzitter SJOK