Nieuwjaarsboodschap van Chris

Beste Sjokkers,

Als eerste mijn beste wensen voor jullie allemaal voor 2022 het jaar van de tijger. We hebben voor de dojo een merkwaardig en gedenkwaardig jaar achter de rug. Merkwaardig omdat we geregeld noodgedwongen de lessen hebben moeten stopzetten. Gedenkwaardig omdat we met creatieve oplossingen, zoals buiten trainen of via ZOOM lessen, geprobeerd hebben om zo veel mogelijk de vaart er in te houden.

Als ervaren budoka weet ik als geen ander hoe belangrijk bewegen voor je gezondheid en humeur is. Als fysiotherapeut in een revalidatiesetting, zie ik iedere dag de gevolgen voor de gezondheid van het onderschatten van het belang van bewegen. Ik weet van veel van jullie dat je je daarvan bewust bent, maar ik kan het toch niet laten om dit in het begin van het jaar te benoemen. Onze budo passie is een ideale manier om op een gezonde en veelzijdige manier aan je beweeg hygiëne te werken van jong tot oud. ( onze jongste leerling is 5 jaar onze oudste 70 en still going strong)

Ondanks alle obstakels waren er toch verschillende hoogtepunten. Daarnaast heeft bijna niemand, ook nu nog niet, zijn lidmaatschap opgezegd. Dit zegt veel over jullie betrokkenheid bij de SJOK waarvoor mijn dank groot is.