Trainen in de zomermaanden

Onze buitendojo

Beste Budoka,

Gelukkig zijn we alweer enkele weken actief in onze buitendojo bij de Van Lieflandschool aan de Paterswoldseweg. Langzaamaan worden de Corona maatregelen versoepeld. Omdat de trainingen in de buiten- dojo goed bevallen handhaven we het huidige buitenrooster tot september (zie voor het rooster elders op onze nieuwspagina). Voor de jeugd kunnen we bij slecht weer naar binnen uitwijken. Voor de volwassenen vervallen de lessen als het weer dat niet toe laat. De meeste deelnemers zitten in een van de dojo apps. Mocht dit niet het geval zijn, meld je dan even aan via info@sjok.nl dan voegen we je toe. We houden je op de hoogte van actuele zaken via de app.

De zomervakantie nadert snel, we hebben afgesproken de lessen gewoon door te laten gaan volgens het huidige buitenrooster. Er zijn veel lessen uitgevallen en de verwachting is dat veel SJOKKERS deze zomer niet op vakantie gaan.

Via deze weg wil ik iedereen bedanken voor de steun. We hebben bijna geen opzeggingen gehad, sterker nog, we hebben hier en daar nieuwe deelnemers mogen begroeten. Alle leraren en vrijwilligers die achter de schermen van alles hebben gedaan om de zaak draaiende te houden, domo arigato gozaimasu.

Vriendelijke groet,
Chris de Jongh.