Jeugdlessen

Jeugdlessen

JEUGDLESSEN VANAF 19 MEI WEER IN DE DOJO, VOLWASSENEN HELAAS NOG NIET

Vanaf woensdag 19 mei gaan de jeugdlessen weer van start in de dojo. In deze eerste periode na de lockdown worden de beide jeugdgroepen voor karate samengevoegd, op de woensdag van 18.00-19.00 uur. De jeugdlessen aikido zijn op de gebruikelijke tijden op maandag en donderdag van 17.30-18.30 uur.

De lessen voor volwassenen kunnen helaas nog niet van start in de dojo. We rekenen er op dat er snel meer versoepelingen komen voor binnentrainingen. Houd intussen de app in de gaten voor nieuwtjes over eventuele (buiten) trainingen.

De zoomlessen op maandag, woensdag en vrijdag gaan voorlopig nog gewoon door.

Tot slot: bedankt voor jullie steun en hou nog even vol, er is licht aan het einde van de tunnel!

Zie onze nieuwspagina voor meer info.

Jong geleerd is oud gedaan: ook jongens en meisjes vanaf ± 6 jaar kunnen lessen volgen in onze dojo.

Ben je helemaal klaar met bankhangen, op je telefoon zitten, gamen of tv-kijken, en wil je weleens iets heel anders proberen? Dan is aikido of karate misschien iets voor jou!

Aikido en karate  zijn goed voor je conditie, je wordt er sterker van (je spieren, maar ook jij zelf leert je mannetje of vrouwtje staan), je wordt er leniger en handiger van, en misschien zelfs een beetje slimmer 😉

Natuurlijk oefenen we de technieken, maar vaak doen we dat in de vorm van spelletjes. Je oefent in groepjes en met verschillende oefenpartners. Zo leer je elkaar ook beter kennen, want je moet op elkaar kunnen bouwen en vertrouwen. Kortom, je maakt nieuwe vrienden!

Wil je meer weten, gewoon een keertje komen kijken of misschien zelfs meteen meedoen? Dan kun je even bellen of mailen, maar je mag ook zo een keertje binnenlopen tijdens een van de jeugdlessen (zie lesrooster).