Jeugdlessen

Jeugdlessen

JEUGDLESSEN WEER VAN START IN DE BUITENLUCHT

Zoals jullie wellicht weten mogen kinderen weer buiten sporten. Daar zijn wij heel blij mee! Dat betekent dat we voor de jeugd (vanaf 6 jaar tot en met 16 jaar) bij mooi weer les in de buitenlucht  gaan verzorgen , zie onze nieuwspagina voor meer info.

Jong geleerd is oud gedaan: ook jongens en meisjes vanaf ± 6 jaar kunnen lessen volgen in onze dojo.

Ben je helemaal klaar met bankhangen, op je telefoon zitten, gamen of tv-kijken, en wil je weleens iets heel anders proberen? Dan is aikido of karate misschien iets voor jou!

Aikido en karate  zijn goed voor je conditie, je wordt er sterker van (je spieren, maar ook jij zelf leert je mannetje of vrouwtje staan), je wordt er leniger en handiger van, en misschien zelfs een beetje slimmer 😉

Natuurlijk oefenen we de technieken, maar vaak doen we dat in de vorm van spelletjes. Je oefent in groepjes en met verschillende oefenpartners. Zo leer je elkaar ook beter kennen, want je moet op elkaar kunnen bouwen en vertrouwen. Kortom, je maakt nieuwe vrienden!

Wil je meer weten, gewoon een keertje komen kijken of misschien zelfs meteen meedoen? Dan kun je even bellen of mailen, maar je mag ook zo een keertje binnenlopen tijdens een van de jeugdlessen (zie lesrooster).